Megjegyzések

Előtt / utána: Vizsgálja meg újra a kedvezményt a "elegáns faház" hangulatú nappali szobában

Előtt / utána: Vizsgálja meg újra a kedvezményt a "elegáns faház" hangulatú nappali szobában


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

A Taninges-ben székhellyel rendelkező Chalet Design építészeti cég és Carole Declercq építész valóban átalakította a Haute-Savoie-ban Samoëns városában található faház régi házát. A cél? Tegye lakható mellékletként barátok vagy vendégek elhelyezésére. A tároló helyiség tehát nagy nappaliává alakult, tágas és meleg, nagyon kortárs elegáns faház szellemében. Itt vannak a lépésről lépésre ennek a metamorfózisnak a lépései. ** Terület: ** 100m² ** Költségvetés: ** 201 800 € áfával az istálló teljes felújításáért

Alakítsa át a hangár egy nappali szobát


Faház kialakítása ** Után: ** A mellékletet ezért felújították és átalakították egy 62 négyzetméteres kis lakóházakká és 42 négyzetméteres garázsrá, hogy az ott élő emberek teljesen függetlenek legyenek a - a fő rezidencia. A telek legfőbb nehézsége abban rejlik, hogy a régi épületet fel kellett felújítani mezőgazdasági céllal, anélkül, hogy örökségét esztétikai elveszítenék, hanem korszerűsítésével korszerűbbé tették.

Tartsd meg a faház szellemét


Faház kialakítása ** Utána: ** A burkolatot ecsettel és tisztítással újra fel kellett használni, hogy az épület maradjon a léjében és megőrizze a faház színét, amely tipikus a házak számára. Erkély, majd egy terasz jött létre, és számos nyílást fúrtak annak érdekében, hogy a házban több természetes fény legyen. Például egy nagy függőleges antracit színű alumínium előtetőt telepítettek a déli homlokzatra, míg az öböl ablakai hozzáférést biztosítanak a kerthez.

Hozzon létre egy tartózkodási helyet két szinten


Faház kialakítása ** Korábban: ** A régi fészer belsőépítészetét teljesen felújították, hogy tartalmazzon egy nappali és konyhát a földszinten, valamint egy hálószobát, egy fürdőszobát és egy kollégiumi mezzanint. emeletre. Így az összes helyet valódi barátságos helyré válják.

A konyhához nyílik a nappali


Design faház ** Után: ** A főszobában egy nagyon modern konyha található, sok tárolóhellyel és egy fa munkalaptal. A türkizkék splashback az egésznek modernabb megjelenést kölcsönöz. Az étkező közvetlenül a nyitott konyha mellett található. A faház szellemének megőrzése érdekében egy fából készült asztal és padok étkezőként szolgálnak, hogy raclette vagy fondü megosszák a családot!

Egy hangulatos és barátságos társalgó


Faház kialakítása ** Után: ** A társalgó elegáns faház stílusban lett kialakítva. A kandalló mögött olyan nyersanyagok, mint üveg, vakolat és természetes kő vannak, amelyek fokozzák a fát. A rusztikus anyagok és a korszerűbb anyagok (például a TV-szekrény vagy a fehér dohányzóasztal) egymáshoz viszonyítva javítják a kitett gerendákat és oszlopokat, hogy javítsák az épület szerkezetét. A központi kályha lehetővé teszi, hogy kényelmes nappaliban találja magát, ahol csevegni, könyvet olvasni vagy TV-t nézni.

A tér újragondolása élethelyként


Faház kialakítása ** Előtte: ** A fészer emeletén nem volt semmi, ami lehetővé tenné a vendégek számára, hogy aludni. Ezért a semmiből kellett elkezdeni anélkül, hogy torzítaná a hangár szerkezetét, és megtartotta a faház stílusát.

Műhely-előtető telepítése


Faház kialakítás ** Után: ** Az építésznek jó ötlet volt egy műhelystílust adni ehhez a melléklakáshoz, amely lehetővé teszi a faház stílusának és a modern megjelenésnek a kombinálását. Üvegtető követi a tető lejtését és el van rejtve az úgynevezett tetőablakok, azaz perforált deszkák mögött. A még nagyobb fény érdekében foltokat helyeztek a keretbe a szerkezet javítása érdekében.

Porház az eresz alatt


Faház kialakítása ** Után: ** Az eresz alatt található porhelyiségben a kitett gerendák őrült varázst kölcsönöznek a szobának. Itt fontos szerepet játszik a mesterséges fény, még akkor is, ha az alsó mászás helye a mennyezet alatt alacsonyabb, mint a nappali. Ezért vannak foltok a magasságban, és egy tükör megnöveli a teret. A zuhanyoldalon a kék mozaik színt kölcsönöz.

Skandináv fürdőszoba


Faház kialakítás ** Utána: ** A faház bútoroknak és a fehér tippeknek köszönhetően a faház bútorok és a fehér tippeknek köszönhetően a reflektorfénybe kerülnek. Ez lehetővé teszi egy olyan hely kialakítását, amely egyszerre tervezhető és rusztikus. További információ a Chalet Design webhelyen található.